Marianne Reij
Carla van den Hombergh
Irina Hoffer

Als ervaren trainer in de sociale sector ben ik veel bezig met de verhalen van mensen: mantel-zorgers, ouderen, zorgprofessionals en leidinggevenden. Ieder heeft een eigen verhaal.

Voor mij is schrijven een heerlijke manier om te reflecteren. Schrijven is een creatief proces, je kunt het inzetten om te reflecteren op je leven, je werk of de keuzes die je moet maken.

Daarnaast kun je schrijven ook gebruiken om te communiceren: je verhaal te delen met anderen.

Je hebt niet meer nodig dan een pen, papier en  een flinke dosis inspiratie. Dat is waar ik je mee kan helpen.

info@eigenreijs.nl | www.eigenreijs.nl I
06 27 26 04 05

Schrijven is door mijn hele leven geweven. In mijn werk als onderzoeker, welzijnswerker en trainer en ook in periodes dat er veel gebeurde op persoonlijk vlak. Creatief en reflectief schrijven brengen mij plezier, verwondering, rust en overzicht.

Naast het (dagboek)schrijven houd ik van levensverhalen: om naar te luisteren, te lezen en zelf te schrijven. Gedichten en afbeeldingen roepen bij mij een wereld op aan associaties om over te mijmeren op papier. Ik gebruik ze graag en vaak.

Mijn schrijfcafé en workshops zijn gericht op het naar boven halen van wat mensen inspireert en in beweging zet. Zodat zij op een plezierige manier zichzelf beter leren kennen.

c.vandenhombergh@quicknet.nl |
06 44 34 05 28

Als drs. Algemene Letteren, freelance journalist bij het Westfries Weekblad en het NHD, voormalig redacteur van Weekblad De Drom, plus eindredacteur van diverse manuscripten bij Godijn Publishing, weet ik hoe je een tekst opbouwt.

Daarnaast ben ik  voorstander van een heldere en overzichtelijke structuur met een duidelijke boodschap. Zodat de tekst maar voor een uitleg vatbaar is en duidelijk en begrijpelijk is voor iedereen.

Mijn creativiteit uit ik via het schrijven en vertellen van kinderverhalen en -gedichten en ik improviseer  sprookjes, samen met kinderen en volwassenen, die ik daarna opschrijf in mijn sprookjesdagboek.

irinahoffer@gebarenrijk.nl | www.gebarenrijk.nl |
06 11 88 30 00

Wij, Marianne  Reij, Carla van den Hombergh en Irina Hoffer zijn begonnen als sparring partners. Al snel ontdekten we bij elkaar eenzelfde interesse in creatief schrijven. Vooral in wat schrijven voor jezelf betekent.

Schrijven kan je doen met een verschillende insteek. Op persoonlijk vlak laat je je energie vloeien tijdens het creatief schrijven, je kan reflectief schrijven om zo dichter bij je eigen beweegredenen komen en je kan gewoon en eenvoudigweg vol plezier schrijven.

Maar ook aan zakelijk schrijven geven we aandacht. We snappen het belang van actief schrijven, helder en duidelijk schrijven, met aandacht voor je doelgroep en in begrijpelijke taal. Zodat de boodschap eenvoudig is en iedereen die gemakkelijk kan lezen.

We hebben ieder onze eigen specialisaties, daarom zijn wij een sterk team. We dagen elkaar uit en vullen elkaar aan. Samen zijn we all-round op het gebied van schrijven.